Exterior

O grilă proeminentă și farurile LED atractive oferă Noii Generații ASX un aspect încrezător, gata pentru orice. Nu vă pierdeți în peisaj, fiți în centrul atenției.

DESIGN MODERN ȘI DINAMIC

Stilizat pentru aventură

Noua Generație ASX întoarce capetele cu designul modern și aspectul contemporan al unui SUV compact. Filozofia de design „lat și stabil” precum și zona de încărcare adaptabilă îi conferă capabilitatea de a merge oriunde.

 

 

 

COMPACT ȘI STILAT

Aspect impresionant

Noul ASX este manevrabil și agil, deci este perfect potrivit pentru plimbări relaxate prin oraș. Partea frontală cu grila distinctă a radiatorului caracterizează designul SUV-ului modern și reprezintă rezistență și dinamism.

DESIGNUL GRILEI FRONTALE

Aspect robust, care propulsează modelul ASX direct în centrul atenției

Strategia de design Mitsubishi are la bază elementele specifice tuturor modelelor noastre. Grila de radiator DYNAMIC SHIELD oferă modelului ASX un aspect sportiv și puternic, care subliniază dorința sa de a porni mereu într-o nouă aventură. În plus, conferă o senzație de siguranță și performanță.

SCUTUL DINAMIC FAȚĂ

Protecția întâlnește performanța

Fața ASX nu are doar un aspect puternic de SUV, ci încorporează și DYNAMIC SHIELD. Acest design specific creează o senzație de protecție și performanță. 

SILUETĂ PUTERNICĂ

Detalii de design excepționale

Nu poți confunda Noua Generație ASX. Veți fi impresionați de detaliile exterioare elegante, cum ar fi bandourile laterale negre sau cromate, scuturile negre și ornamentele negre sau cromate ale aripilor.

 

EMBLEMĂ ȘI LOGO NOI

Accentuarea schimbărilor

Pentru că Noua Generație ASX este atât de diferit, am considerat că merită o abordare nouă și proaspătă a emblemei și logo-ului. Le puteți vedea în partea din spate a vehiculului. 

LUMINI LED ÎN FAȚĂ

Vedeți mai mult din șosea

ASX are faruri LED mai eficiente și mai durabile, care produc o lumină mai puternică și mai caldă. Toate modelele ASX sunt echipate standard cu faruri și stopuri LED de o formă inconfundabilă.

LUMINI LED SPECIFICE ÎN SPATE

Vizibilitate mai bună pentru mașinile din spate

În spate, lămpile curbate oferă modelului ASX sportivitate și, deși au o dimensiune minimă, LED-urile asigură o vizibilitate mai bună.

17 INCH OȚEL SAU 18 INCH ALIAJ

Adăugarea unei note sportive

Noua Generație ASX este disponibilă cu roți de 17 inch de oțel. Pentru a maximiza farmecul modelului, alegeți jantele de aliaj de 18 inch cu tăietură diamant negru, ca acestea.

Noua Generație ASX

Sunteți gata să aruncați o privire în interiorul noului ASX? Mergeți la Interior.