Exterior

Grila frontală puternică și blocurile optice poziționate mai in exterior oferă mașinii un aspect nou, remarcabil. Lateralele aerodinamice și roțile din aliaj completează aspectul general. De ce să te integrezi când poți să te remarci față de restul?

DYNAMIC SHIELD

O fuziune între protecție și performanță

Cu o nouă grilă superioară și o bară de protecție, partea din față a modelului ASX dispune de caracteristici SUV chiar mai puternice. Dar modelul acesta nu este reprezentat numai de aspect. Partea din față încorporează DYNAMIC SHIELD, un design unic, care oferă o protecție sporită pentru pietoni și pasageri. Iar capota înclinată vă ajută să detectați mai ușor care sunt colțurile mașinii, astfel că accesarea și ieșirea din locurile de parcare este chiar mai ușoară.

Faruri LED de înaltă tehnologie

Lumini mai bune în față și spate

În față, farurile LED foarte eficiente, luminile de zi și lămpile de ceață au fost amplasate mai departe pentru a lumina mai mult din drum cu lumină albă intensă. În spate, o nouă lampă de tip T, o lampă de stop LED și o lampă de direcție (indicator) oferă o vizibilitate mai bună pentru autoturismele din spate.

Culoarea Roșu Diamant

Un roșu mai bogat, mai profund

Modelul ASX este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noua culoare Roșu Diamant în 6 straturi, care are un finisaj mai bogat, mai profund.

Plafon panoramic

Nu pierdeți nimic din peisaj

Acoperișul panoramic inundă interiorul cu lumină. De asemenea, înseamnă că atunci când vă aflați într-o aventură, nu veți pierde acele peisaje uimitoare. Pentru a îmbunătăți mai mult cabina și pentru a crea un interior mai liniștit, marginea din jurul acoperișului panoramic este luminată noaptea cu lumină caldă LED.  

Jante din aliaj de 18 inch

Obțineți senzatia de sportivitate

Modelul ASX este disponibil acum cu jante de aliaj de 18 inch nou proiectate. Acestea nu numai că dau un aspect sportiv, hub-ul este mai lat decât roțile convenționale și este mai puțin cauciuc între dumneavoastră și drum.  Asta înseamnă că veți dispune de o direcție mai precisă și o aderență mai bună, atât în condiții de drum uscat, cât și umed. 

asx

Pentru a explora interiorul modelului ASX mai detaliat, accesați secțiunea Interior.