Masina

Acest SUV dinamic este visul celor care trăiesc la oraș. Este agil în trafic, ușor de parcat și puteți modifica multe din setări, astfel încât fiecare călătorie este personalizată.

HIBRID ÎN FIECARE IPOSTAZĂ

Ce e mai bun din ambele lumi

Nu doar că Noua Generație ASX este hibrid în sensul că puteți alege din mai multe grupuri motopropulsoare hibride, dar și forma caroseriei este hibridă – este parte hatchback (cu toată adaptabilitatea oferită) și parte SUV, astfel că e pregătit pentru cea mai provocatoare viață la oraș.

POZIȚIE ÎNALTĂ A SCAUNULUI

Poziția mai ridicată de condus oferă o vizibilitate mai bună

Noua Generație ASX este plin de elemente SUV, precum o poziție ridicată a scaunului pentru vizibilitate excelentă de jur împrejur a șoferului și o imagine clară a drumului din față. Are și o gardă la sol mai înaltă, astfel că se descurcă mult mai bine cu suprafețe de drum denivelate și condiții provocatoare.

GRUPURI MOTOPROPULSOARE

Un grup motopropulsor pentru fiecare stil de viață

Alegeți un motor pe benzină economic sau optați pentru o versiune hibridă cu beneficiile prietenoase cu natura. Alternativ, alegeți versiunea PHEV, care se bazează mai puțin pe benzină și care poate fi încărcată de la o sursă adecvată de curent.

DESCOPERIȚI MAI MULTE DESPRE GRUPURILE MOTOPROPULSOARE ASX

De la motoarele pe benzină la plug-in hybrid, există un ASX pentru fiecare.

Caracteristici

Beneficii

BENZINĂ

Manual

6 viteze

manual.

Motor 1,0L turbo

Turbocharge face motorul compact agil, economic și ideal, pentru condusul modern. Emisii CO2 scăzute.

MILD HYBRID

Manual

6 viteze

manual.

Motor 1,3L turbo

Motor electric mai mic ce asistă accelerarea în trafic, inclusiv cu funcția stop-start. Creează consum mai scăzut de combustibil, emisii mai scăzute.

MILD HYBRID

Automat

7 viteze schimbător dual.

Motor 1,3L turbo

Motor electric mai mic ce asistă accelerarea în trafic, inclusiv cu funcția stop-start. Creează consum mai scăzut de combustibil, emisii mai scăzute. Pentru cei care preferă o transmisie automată.

VEHICUL HYBRID ELECTRIC (HEV)

Automat

Motor 1,6L + motor electric

Auto-încărcare în timpul condusului. Motorul electric acționează vehiculul la viteze reduse. Mai economic decât mild hybrid și mai puține emisii CO2. Mai silențios.

VEHICUL PLUG-IN HYBRID

ELECTRIC

(PHEV)

Automat

Motor 1,6L + motor electric

Se încarcă extern. Baterie mai mare, astfel că merge mai rapid și mai mult doar pe energie electrică. Zero combustibil folosit și zero emisii în modul EV.

MODURI DE CONDUS MULTI-SENSE

Personalizați experiența pe șosea

SDA este ecranul infotainment în vehicul, poziționat în centrul bordului, și vă permite să personalizați multe din setările ASX. Alegeți din cele 3 moduri de condus: ECO, SPORT și ‘MY-SENSE. Pentru personalizare completă, schimbați modul de comandă a direcției și setați lumina ambientală. Puteți personaliza și afișajul grafic pe panoul de instrumente din fața șoferului.

Liniștea de care aveți nevoie

GARANȚIE STANDARD DE 5 ANI PENTRU VEHICUL

Nu aveți doar liniștea dată de garanția completă de 5 ani, dar obțineți și o garanție de 8 ani/160.000km pentru capacitatea bateriei și 5 ani de asistență rutieră (MAP)1.

Noua Generație ASX

Sunteți gata să aflați totul despre aspectul remarcabil al noului ASX? Explorați Exterioriul.