Mașina

Am proiectat noul ASX drept o mașină de zi cu zi. Este ușor de condus, ușor de parcat, iar sistemul 4WD controlat electronic oferă stabilitate în cele mai solicitante condiții de drum. 

All Wheel Control (AWC) 4WD

Control extraordinar

Sistemul (4WD) de tractiune integrala a fost creat utilizând tehnologii pe care le-am dezvoltat de-a lungul mai multor ani. O serie de cuplaje controlate electronic cuplează efortul de torsiune direct de la puntea din față la puntea din spate atunci când este detectată alunecarea. Controlul Activ al Stabilității analizează mersul vehiculului și identifică orice mișcare instabilă. Apoi, ajustează automat puterea motorului și aplică frâna pe roțile din stânga sau dreapta pentru a menține stabilitatea. Rezultatul se vede în viraje, stabilitate și manevrabilitate mai bune. 

Selector Mod de rulare

Tracțiune mai mare atunci când aveți nevoie

Măriți puterea de tracțiune și stabilitatea cu ajutorul comutatorului Drive Mode Selector de pe consola centrală. Doar apăsați până când modul dorit apare pe Afișajul Multi-Informații de pe bord. Alegeți între setările 2WD, 4WD AUTO sau 4WD LOCK.

Drumuri normale

2WD

Conduceți economic pe drumuri normale și pe autostrăzi.

Drumuri dificile

4WD AUTO

Tracțiune mărită, stabilitate la viteză mare și manevrabilitate predictibilă.

Drumuri grele

4WD LOCK

Pentru drumuri alunecoase, umede sau acoperite de zăpadă sau atunci când este necesară tracțiunea maximă.

Schimbător cu padele

Schimbare ușoară a vitezelor

Schimbătoarele cu padele în stil F1 sportiv de pe coloana de direcție înseamnă că puteți schimba vitezele cu o simplă apăsare. Astfel, mâinile dumneavoastră stau pe volan și dumneavoastră aveți mai mult control.

Unghi de abordare / Unghi de degajare

Alegeti ce drum vreti

Forma caroseriei modelului ASX a fost proiectată pentru a aborda pante abrupte, însă și pentru a vă permite  să coborâți pe drumuri înclinate.

Sistemul Auto Stop and Go (AS&G)

Reduceți risipa de combustibil și emisiile

Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, evitând risipa de combustibil și reducând emisiile CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul repornește imediat, astfel încât nu veți fi nevoiți să așteptați. 

Cruise Control

Conduceți mai ușor pe distanțe lungi

Cruise Control vă permite să mențineți automat viteza mașinii dumneavoastră fără să țineți piciorul pe pedala de accelerație. Asta înseamnă că puteți conduce mai relaxat în călătoriile mai lungi. Pentru a elibera funcția, doar apăsați pedala de frână. 

Motor Turbo cu Injecție Directă

Receptiv, dar totuși economic

Modelul ASX dispune de un nou motor MIVEC* cu 4 cilindri și 16 valve, de 2,0L. Este disponibil cu transmisie CVT automată sau manuală cu 5 trepte. Ambele versiuni dispun de Auto Stop and Go. Oferă suficientă putere pentru o performanță sportivă, totuși blocul motor de aluminiu oferă o eficiență sporită a consumului de combustibil.

*Sistemul Inovativ de Control Electronic al distribuției Variabile Mitsubishi 

Capacitatea SUV

Trece fără efort peste limitatoarele de viteză

Modelul ASX dispune de toate beneficiile unui SUV. O poziție înaltă de condus vă permite să vedeți mai mult din drum în față. Garda înaltă la sol înseamnă că inundațiile bruște, limitatoarele de viteză sau gropile din carosabil sunt mai puțin îngrijorătoare.

asx

Pentru a descoperi mai multe despre aspectul deosebit al modelului ASX, accesați secțiunea Exterior.