Interior

Noua Generație ASX are spațiu interior generos atât pentru cap, cât și pentru picioare, pentru toți pasagerii. Cu tonuri de lux și toată tehnologia de care aveți nevoie, sunteți gata pentru orice urmează.

SPAȚIU INTERIOR ȘI CARGO

Spațiu pentru cinci persoane și bagajele lor

Noua Generație ASX are un hayon lat și podea joasă cargo pentru a face încărcarea și descărcarea ușoară. Cu cinci oameni înăuntru, este încă loc pentru 358 litri spațiu cargo, cu 69 de litri extra, când bancheta este glisată în față.

INTERIOR STILAT ȘI ADAPTABIL

Transportul lucrurilor voluminoase este simplu

Bancheta din spate are un buton ușor de folosit care vă permite să o rabatați în față pentru a transporta lucruri mai mari. Bancheta din spate se poate rabata și parțial, 60:40 pentru a transporta lucruri mai voluminoase sau cu formă atipică. Glisați întreaga banchetă spre față pentru și mai mult spațiu de încărcare.

GAMA DE MATERIALE TEXTILE SAU PIELE PENTRU INTERIOR

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră

Scaunele din ASX au fost proiectate pentru susținere maximă. Interioarele sunt disponibile în material textil rezistent la uzură cu cusături detaliate. Pentru o notă de lux, alegeți un finisaj de piele. Aveți și opțiunea unui scaun de șofer reglabil electronic cu suport lombar manual.

AFIȘAJ DIGITAL DE 10 INCH PENTRU ȘOFER

Personalizați-vă afișajul grafic

Fix în fața șoferului se află un Display Multi-Information color. Încorporează vitezometrul și tahometrul, oferă informații actualizate, modul de condus și altele. Puteți personaliza ecranul, astfel încât afișajul grafic să fie exact așa cum vă place. 

CONECTIVITATE DE ULTIMĂ ORĂ

Am introdus mai multe elemente pentru a vă menține conectat și confortabil, indiferent de drumul pe care-l faceți.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA] CU ECRAN DE 9,3 INCH

Toate aplicațiile favorite pe același ecran

SDA este ecranul infotainment al vehiculului, în centrul bordului mașinii. Poate deveni și o extensie a smartphone-ului via Android Auto™ sau Apple CarPlay™. Conectând smartphone-ul la afișajul vehiculului, puteți accesa aplicațiile compatibile de pe telefon prin SDA.

ÎNCĂRCARE WIRELESS

Elemente care fac viața mai ușoară

Una din caracteristicile despre care credem că vă vor încânta este platforma de încărcare wireless. Așezați pur și simplu smartphone-ul pe zona de încărcare și încărcarea începe.

SISTEM AUDIO BOSE

Tehnologie Fresh Air pentru un sunet mai bogat

Sistemul audio Bose® Premium dispune de nouă difuzoare și un subwoofer performant, amplasat în zona de cargo, cu tehnologie Fresh Air. Oferă sunetul bogat, faimos, Bose, cu frecvență joasă, fără a sacrifica spațiul de încărcare.

MAI MULTE FUNCȚII PENTRU O CĂLĂTORIE MAI LINIȘTITĂ

Ne-am concentrat pe toate detaliile, pentru a ne asigura că fiecare drum pe care îl faceți este cât mai confortabil posibil.

AMBIANȚĂ INTERIOARĂ MULTI-SENSE

O experiență multisenzorială, adaptată la starea dumneavoastră de spirit

Pentru a crea un interior mai relaxant, nu doar pentru șofer, ci și pentru pasageri, interiorul are elemente subtile care vă ajută să vă relaxați. De exemplu, confortul scaunelor, sistemul de sonorizare și detaliile de iluminat subtile.

SCAUNE ȘI VOLAN ÎNCĂLZITE

Mici detalii care aduc zâmbetul pe buze

Doar cu o atingere, șoferul poate încălzi și volanul pentru un maxim de confort. În sezonul rece, nimic nu e mai plăcut decât un scaun cald. ASX are scaune încălzite pentru locurile din față.

TRAPĂ PANORAMICĂ

Un habitaclu mai luminos

Plafonul panoramic poate fi reglat în patru poziții. Acesta permite luminii naturale să pătrundă în habitaclu și să creeze o atmosferă mai relaxantă. 

Noua Generație ASX

Abia așteptați să aflați despre tehnologia de protecție din ASX? Mergeți la Siguranță.