Interior

Pentru un SUV compact, modelul ASX dispune de un spațiu surprinzător pentru cap și picioare – nu doar în față, ci și pe bancheta din spate pentru pasageri. Finisajele de lux și tehnologia de la bord vor face din fiecare călătorie o plăcere.  

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Rămâneți conectați

Un panoul central mai mare găzduiește sistemul Smartphone Linked Display Audio System (SDA). Acest hub de infotisment din interiorul mașinii este mai bun decât oricând.  Acum dispune de un ecran de afișare de 8 inch, un sistem de navigație actualizat și un procesor mai rapid pentru a încărca informații în jumătate din timp. De asemenea, este centrul pentru informații audio și despre starea călătoriei, precum consumul de energie și modul de rulare. Și dacă asta nu era suficient, SDA vă permite și să conectați telefonul dumneavoastră smartphone la vehicul, prin aplicatiile dedicate, pentru a putea utiliza aplicațiile dumneavoastră preferate.

Spațiu de bagaje

Gata să transporte orice

Cu 406 litri*, spațiul de bagaje este imens comparativ cu concurența.  Hayon-ul ușor de deschis este suficient de lat cât să facă încărcarea, chiar și a celui mai voluminos articol, simplă.

*include un compartiment de 13 litri sub podea (cu kit de reparații pentru roată).

Bancheta din spate flexibilă 60:40

Pentru încărcarea obiectelor lungi

Bancheta din spate dispune de o înclinare de 60:40. Cu alte cuvinte, o secțiune mică poate fi pliată în jos.  Acest lucru vă permite să transportați bicicletele, placa de surf și alte articole foarte lungi, lăsând în același timp spațiu pentru pasageri. 

Afișaj multi-informații

Informații importante dintr-o privire

Între vitezometru și tahometru se află un Afișaj LCD Multi-Informații. Acesta vă oferă informații privind pornirea, starea modului de condus și alerte de siguranță. Este poziționat astfel încât să fie ușor de găsit cu mișcare minimă a ochilor șoferului, permițându-vă să vă concentrați la drum. 

Design-ul scaunelor

Confortabile în orice călătorie

Scaunele au fost proiectate pentru susținere maximă a spatelui. Acestea sunt disponibile cu tapiterie piele sau dintr-un material nou, moale dar rezistent la uzură, cu un finisaj negru/ gri. Puteți, de asemenea, alege un scaun ajustabil electronic pentru șofer și locuri față încălzite.

asx

Pentru a afla despre toată tehnologia de protecție de la bordului modelului ASX, accesați secțiunea Siguranța.