Siguranța

Ca toate vehiculele noastre, Noua Generație ASX este dotat cu cele mai noi sisteme inteligente care susțin condusul în siguranță și vă protejează pe dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră indiferent unde mergeți.

MI-PILOT

Sistemul avansat Mitsubishi de asistență a șoferului

Acest sistem semi-autonom combină Adaptive Cruise Control [ACC] (menținerea distanței față de vehiculul din față) cu Lane Centering Assist [LCA] (păstrarea centrală pe banda dvs.) pentru confort sporit și siguranță la drum lung. 

FORWARD COLLISION MITIGATION [FCM]

Folosirea activă a frânelor pentru a evita un pericol

Utilizând radarul de la bord și camera frontală, sistemul evaluează distanța față de vehiculul, pietonul sau ciclistul din față (staționar sau în mișcare). Dacă există un risc de coliziune și șoferul frânează dar riscul rămâne, sistemul va emite o avertizare și va implementa frânare suplimentară. Dacă există insuficientă frânare sau deloc din partea șoferului, sistemul încetinește automat sau oprește autovehiculul ASX. 

AVERTIZARE DE DISTANȚĂ

Cunoaște distanța față de vehiculul din față

Folosind informațiile de la radarul de bord, această funcție permite șoferului să cunoască intervalul de timp între vehicul și vehiculul din față, pentru a exista o distanță de oprire în siguranță între cele două vehicule, care poate fi menținută. 

BLIND SPOT WARNING [BSW]

Primesti o avertizare dacă un vehicul este ascuns în punctul mort

Blind Spot Warning funcționează prin detectarea prezenței unui obiect în mișcare (mașină, motocicletă, etc.) în punctul mort al șoferului (până la 5m distanță față de spatele și lateralele vehiculului). Dacă sistemul identifică un obiect, se aprinde un LED pe oglinda exterioară din respectiva parte a vehiculului.

LANE DEPARTURE WARNING [LDW] & LANE KEEPING ASSIST [LKA]

Ajutor activ pentru a păstra banda

Acest sistem va identifica benzile de pe șosea. Dacă este activat doar LDW, odată ce una din benzi a fost trecută fără pornirea semnalizatoarelor de către șofer, sistemul avertizează șoferul prin feedback direct pe volan. Dacă este activat LKA, în loc de avertizarea șoferului doar, sistemul va controla activ volanul pentru a ajuta șoferul să păstreze banda.

Noua Generație ASX

Ce doriți să faceți în continuare?