La volanul Noului COLT

Mitsubishi COLT este disponibil cu trei grupuri motopropulsoare din care poți alege și dispune de tehnologii care fac atât condusul cât și parcarea mai ușoare.

Dinamic, modern, sofisticat

Intră în Noul COLT și imediat vei zâmbi. Motoarele sprintene te poartă rapid prin oraș, iar cabina bine dotată înseamnă că întotdeauna călătorești în confort.

GRUPURI MOTOPROPULSOARE

Un grup motopropulsor pentru fiecare stil de viață

Alege dintre două motoare economice pe benzină sau optează pentru o versiune hibridă cu motor pe benzină + electric, cu beneficiile ecologice ulterioare.

DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE GRUPURILE MOTOPROPULSOARE COLT

Caracteristici Beneficii

COLT BENZINĂ

Manual

Motor MPI pe benzină cu 5 viteze 1.0 Litri 3 cilindri cu transmisie manuală Motorul compact și ușor este agil, economic și ideal pentru condusul modern. Emisii CO2 reduse.

COLT BENZINĂ

Manual

Motor MPI pe benzină cu 6 viteze 1.0 Litre 3 cilindri cu transmisie manuală Turbo-compresorul face motorul compact eficient, economic și ideal pentru condusul modern. Emisii CO2 reduse.

COLT HIBRID

Automat

Motor pe benzină de 1.6 Litri cu motor electric și transmisie automată Auto-încărcare pe măsură ce conduci. Motorul electric alimentează vehiculul la viteze mici. Mai economic decât mild hybrid și mai puține emisii CO2. Mai silențios.

COMPACT ȘI AGIL

Soluția perfectă pentru stilul de viață urban

Condusul prin oraș și parcarea nu puteau fi mai ușoare – mulțumită dimensiunii compacte a Noului Mitsubishi COLT. Cu o lungime generală de puțin peste 4 metri, este unul din cele mai manevrabile din clasa sa.

MODURI DE CONDUS

Personalizează-ți experiența la volan

Multi-Sense este sistemul de la bord care permite șoferului să-și personalizeze experiența la volan. Schimbă modurile de comandă a direcției, setează lumina ambientală și personalizează afișajul grafic de pe panoul de instrumente din fața șoferului.

MAI MULTĂ LINIȘTE

5 ani garanție + 8 ani garanție pentru capacitatea bateriei

Nu ai doar garanția completă de 5 ani COLT, dar primești și o garanție de 8 ani/160.000 km pentru capacitatea bateriei și asistență rutieră pe șosea de 5 ani (MAP)1.

 

1 Garanția vine cu anumiți termeni și condiții. Acest exemplu este valabil doar pentru HEV. 

EASY PARK ASSIST

Parchează pentru tine

Sistemul Easy Park Assist al hatchback-ului COLT scanează și identifică spațiile de parcare, folosind cei 12 senzori de parcare ai vehiculului. Apoi te ajută să parchezi controlând complet volanul. Tot ceea ce ai de făcut este să controlezi pedalele și viteza. 

Noul COLT

Vrei să afli mai multe despre aspectul remarcabil al noului COLT? Mergi la Exterior.