EXTERIOR

Fuziunea între designul smart, compact și notele sportive îl fac să fie companionul perfect pentru a explora orașul.

CREAT PENTRU ORAȘ

Noul jucător din lumea hatchback

Aspect sofisticat, o siluetă puternică, faruri și stopuri specifice și note sportive precum ornamentele laterale și o protecție spate. Exteriorul Mitsubishi COLT întoarce privirile oriunde merge. 

ATRACTIV ȘI STILAT

O fuziune de design smart, compact

Înclinarea sportivă, în jos, a capotei, conduce privirea spre grila frontală atractivă. Pe fiecare parte, farurile specifice creează fața puternică a noului COLT. Flancurile musculoase conduc privirea spre spatele compact, sportiv. 

GRILĂ Dynamic Shield

Grilă negră lucioasă cu inserții cromate

Aspectul specific a întregii noastre game se află în centrul strategiei noastre de design. Iar Noul COLT este întruchiparea acestei abordări. Grila compactă conferă o notă sportivă, care îi accentuează abilitatea de a lua cu asalt orașul.

NOUA EMBLEMĂ COLT

Branding nou pentru o nouă eră

Ce mod mai bun de a celebra revenirea mult-iubitului nume COLT decât cu o emblemă nouă și puternică? Dacă te uiți la partea din spate a lui Mitsubishi COLT, vei vedea nu doar o nouă emblemă, ci și noua marcă Mitsubishi de pe hayon. 

LUMINI LED ÎN FAȚĂ

Vezi mai mult din șosea

Noul COLT are faruri LED SSL care rezistă mulți ani și oferă o lumină mai caldă, mai clară. Sunt și mai puțin orbitoare pentru ceilalți participanți la trafic, și sunt mai eficiente - îmbunătățind eficiența combustibilului. 

LUMINI LED SPECIFICE ÎN SPATE

Vizibilitate mai bună pentru mașinile din spate

În spate, lămpile distinctive în forma literei "C" conferă hatchback-ului COLT o notă sportivă și deși dimensiunea lor este mică, LED-urile oferă o vizibilitate mai bună.

JANTE DE ALIAJ

Adaugă propria ta notă sportivă

Mitsubishi COLT este disponibil cu roți de aliaj de 16 inch și 17 inch – ambele tipuri finisate mecanic în două tonuri. Sau alege designul negru în formă de diamant cu jante din aliaj de 16 inch sau gri în formă de diamant cu aliaj 17 inch.

DEPOZITARE FLEXIBILĂ

Spațiu de încărcare generos

Deși COLT este un hatchback de oraș, am vrut să ne asigurăm că ai suficient spațiu de depozitare. Astfel am venit cu o soluție simplă: un panou detașabil care împarte compartimentul pentru bagaje din spate și oferă spațiu de stocare deasupra și dedesubt. Dacă nu ai nevoie de el, îl așezi pe platforma portbagajului. Când ai scaunele rabatate, folosește-l pentru a crea o podea la nivel. 

Noul COLT

Ești gata să explorezi interiorul modelului COLT? Mergi la Interior.