Section Heading

Accessories

Need something practical like a roof rack or child seat? Or maybe you want to boost your car's kerb appeal with chrome wing mirrors? Whatever you're after, it's here in accessories.

FINISAJE INTERIOARE ȘI MATERIALE

Scaune care oferă sprijin

Scaunele au fost proiectate pentru confort și sprijin maxim. Sunt disponibile cu materiale rezistente la uzură și cusături detaliate. Toate suprafețele sunt acoperite cu materiale smart, rezistente la uzură, ideale pentru folosire zilnică.

POZIȚIA SCAUNULUI ȘI GLISAREA SCAUNULUI

Scaune ajustabile și spațiu de încărcare

Pentru a ne asigura că stați cât mai confortabil posibil, șoferul și copilotul au 6 moduri diferite de ajustare a scaunelor. Bancheta din spate se rabatează pentru a oferi mai mult spațiu de încărcare. Se poate rabata și parțial, doar o treime, sau două treimi, pentru obiecte cu formă neobișnuită.

BORD DIGITAL

Opțiuni de bord digital

Bordul digital are un ecran configurabil, astfel că puteți schimba afișajul în funcție de ceea ce doriți să vedeți.

SISTEM INFOTAINMENT AVANSAT

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA]

Aplicațiile favorite pe un ecran 9,3 inch

SDA este ecranul pentru infotainment al vehiculului, poziționat în centrul bordului mașinii. Poate oglindi funcționalitatea smartphone via Apple CarPlaysau Android Auto. Conectează-ți smartphone-ul la afișajul COLT pentru a accesa aplicațiile compatibile de pe telefon prin SDA.

AFIȘAJ DIGITAL 10-INCH PENTRU ȘOFER

Detalii de navigare pe afișaj

Acesta este panoul pentru gruparea de instrumente de pe bord, pe care șoferul le poate urmări prin volan. Dispune de afișare grafică simplificată a șoselei din față, cu limite de viteză, plus toate instrumentele de măsură, contoarele și informațiile importante pentru călătorie.

SISTEM DE SUNET BOSE® PREMIUM

Fresh Air Speaker pentru un sunet mai plin

Sistemul Audio Bose® Premium dispune de nouă difuzoare, inclusiv un Fresh Air Speaker [FAS]. Această tehnologie brevetată plasează subwoofer-ul în zona de încărcare. Acesta este legat la exteriorul mașinii, astfel încât elimină necesitatea difuzoarelor bass mari, integrate. Oferă faimosul sunet Bose® bogat, de frecvență joasă, fără a sacrifica spațiu de încărcare.

SCAUNE ÎNCĂLZITE

Aducem confortul la următorul nivel

În sezonul rece, nu este nimic mai plăcut decât un scaun cald. Pentru confort maxim, atât șoferul, cât și copilotul au propriile controale. Tot ce ai de făcut este să atingi butonul corespunzător, iar scaunul șoferului și al copilotului se încălzesc în câteva momente. 

VOLAN ÎNCĂLZIT

Micile detalii care îți aduc zâmbetul

Cu doar o atingere de buton, șoferul își poate încălzi volanul de piele.

SISTEM DE OPERARE FĂRĂ CHEIE [KOS]

Micile detalii care fac diferența

Dacă folosești funcția de descuiere la apropiere, poți descuia automat vehiculul, dacă te afli pe o rază de 1 metru de mașină, cu cheie la tine. Când ieși din această rază, vehiculul se va încuia singur. 

SPAȚIU INTERIOR DE DEPOZITARE

Mai multe funcții pentru comoditate

Ne-am concentrat pe toate detaliile – în special depozitarea la bord. Între scaunele din față se află un al 2-lea suport pentru pahare și spațiu sub cotieră. Buzunarele din portiere pot acomoda sticle de 1,5 litri, iar torpedoul are o capacitate ridicată, de 8 litri.

MODURILE DE CONDUS MITSUBISHI

Multi-Sense personalizează experiența de condus

SDA este ecranul infotainment din vehicul poziționat în centrul bordului mașinii, și vă permite să personalizați multe din setările Noului COLT. Alege dintre 3 moduri de condus: ECO, SPORT și MY-SENSE. Pentru personalizare completă, schimbă modul de comandă a direcției și setează lumina ambientală. Poți personaliza și afișajul grafic de pe panoul de instrumente din fața șoferului.

Section Heading

Accessories

Need something practical like a roof rack or child seat? Or maybe you want to boost your car's kerb appeal with chrome wing mirrors? Whatever you're after, it's here in accessories.