Exteriorul Space Star

Space Star este mașina perfectă pentru a-ți exprima libertatea și stilul. O privire aruncată caroseriei cu forme line, faruri expresive, o bară de protecție joasă și dominantă și imediat îți dai seama că este o mașină care te provoacă. De ce să te pierzi în mulțime când poți să te remarci?

DESIGN-UL „DYNAMIC SHIELD”

Mai multă protecție, mai multă stabilitate

Grila frontală și bara de protecție din față ale modelului Space Star, încorporează „DYNAMIC SHIELD”. Acest design unic nu doar conferă mașinii aspectul său distinctiv, dar construcția creează un scut de protecție atât pentru pietoni cât și pentru ocupanții mașinii.

DESIGN AERODINAMIC

Proiectat pentru a tăia vântul

Space Star are o formă foarte aerodinamică. Dispune de un motor Mitsubishi MIVEC mult evoluat, rezultatul a peste optzeci de ani de know-how  în inginerie. Când le combini, rezultă o mașină care este foarte economică atunci când o folosești.

FARURI BI-XENON HID

Vezi și ești văzut mai ușor

Farurile Bi-Xenon HID (HID înseamnă high intensity discharge – descărcare de intensitate ridicată) ale modelului Space Star sunt mai strălucitoare și mai eficiente. Mai jos pe bara de protecție avem lămpile de ceață cu LED. În spatele vehiculului se află lămpi combinate LED (complexul care cuprinde semnalizatoarele, stopurile și luminile din spate) care sunt și mai eficiente decât becurile standard.

OGLINZI LATERALE ELECTRICE

Ușor de reglat din scaunul șoferului

Oglinzile laterale sunt reglabile electric, astfel că le poți așeza în poziția corectă din scaunul șoferului. Se rabatează pentru a fi în siguranță atunci când mașina este parcată.

SISTEM DE OPERARE FĂRĂ CHEIE

Intri și ieși fără a avea nevoie de cheie

Senzorii modelului Space Star detectează când dispozitivul de operare fără cheie se află în apropiere – trebuie doar să îl ai în buzunar sau în geantă. Apoi tot ce ai de făcut este să atingi senzorul de pe mâner și poți descuia ușa șoferului și ușa portbagajului, fără a scoate cheia.

Space Star

Ești gata să explorezi interiorul Space Star? Mergi la sectiunea Interior.