Interiorul modelului Space Star

Intră în cabina modelului Space Star și vei obține dovada conceptului de design „omul pe primul loc”. Există o mulțime de spațiu la cap și la picioare. Vizibilitatea de jur împrejur este excelentă. Configurația flexibilă a scaunelor asigură spațiu suficient pentru mai mulți pasageri sau mai multă încărcătură. Iar atenția la detalii, precum accentele cu model de carbon de la uși, vitezometrul și restul instrumentelor nu au egal.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO

Toate aplicațiile favorite sunt aici

Consola centrală superioară adăpostește Smartphone-Link Display Audio (SDA). Acest centru de divertisment al mașinii dispune de un afișaj touch screen de 7 inch. Este și centrul de control audio și de afișare a  informațiile privind statusul călătoriei, precum consumul de energie și autonomia. 

COMENZI PE VOLAN

Te ajutăm să conduci în siguranță

Space Star are comenzi pentru sistemul audio și sistemul Bluetooth® pentru telefonul mobil amplasate pe volan. Acestea sunt ușor de accesat cu o mișcare minimă a degetului mare. Astfel nu va trebui să-ți iei privirea de pe șosea.

MULTIFUNCTION GPS NAVIGATION (MGN – navigație GPS multi-funcții)

Deții controlul

Centrul Multifunction GPS Navigation pune șoferul în control. Un afișaj LCD touch screen de 6,5 inch îți permite să controlezi sistemul Satnav îmbunătățit, radioul DAB/FM și CD/DVD player-ul. Și pentru că dispune de compatibilitate îmbunătățită cu smartphone-ul, poți trimite și mesaje-text, poți face apeluri și folosi diverse aplicații, hands-free doar prin control voce.

SISTEM AUDIO LA BORD

Crește plăcerea audiției

Sistemul audio de la bordul Space Star include un CD player, perfect dacă încă îți place să asculți discuri și un radio AM/FM. Pentru a ne asigura că sunetul este cât mai bogat posibil, în cabină au fost instalate în mod strategic patru difuzoare de înaltă calitate.

PANOU DE INSTRUMENTE CLAR

Indicatoare clare cu contrast ridicat

Vitezometrul și turometrul au grafică cu contrast ridicat pentru a le face mai ușor de citit. Sunt așezate pe un fundal cu model de carbon și au contur cromat care le conferă un aspect sportiv. În partea de jos a vitezometrului, un afișaj multi-funcțional furnizează informații utile privind călătoria și alerte.

Space Star

Vrei să afli mai multe despre tehnologia de protecție din Space Star? Mergi la sectiunea Siguranță.