Siguranța Space Star

Chiar și într-un hatchback mic, siguranța este ridicată. Space Star încorporează o serie de sisteme inteligente de siguranță care lasă în urmă multe alte mașini. 

CAROSERIE RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION – ranforsări pentru protecție la impact)

O mașină cu armură integrată

Space Star este construit cu caroseria noastră avansată Reinforced Impact Safety Evolution (RISE). Această carcasă din oțel de înaltă rezistență absoarbe și dispersează energia unui impact din toate direcțiile, reducând în același timp semnificativ greutatea generală a structurii vehiculului.

SISTEM DE 7 AIRBAG-URI SRS

Airbag-uri pentru șofer și pasageri

Space Star este echipat cu un sistem de 7 airbag-uri SRS. Sistemul include airbag-uri frontale, lateral frontale, airbag-uri tip cortină și chiar și un airbag pentru genunchii șoferului, astfel încât toți cei aflați la bord să fie protejați.

HILL START ASSIST (HSA – asistență la pornirea în rampă)

Pornire ușoară în rampă

Hill Start Assist face pornirea în rampă chiar ușoară. Sistemul HSA  ține frâna conectată timp de două secunde până apăși pedala de accelerație. Astfel nu trebuie să te îngrijorezi că mașina pleacă înapoi.

PRETENSIONARE

Centuri de siguranță cu întindere automată

Pretensionările de la centurile de siguranță din față întind automat centurile în cazul unei coliziuni, pentru a ajuta la reținerea șoferului și a pasagerului din față (pretensionare dublă opțională pentru șofer. Pretensionare singulară opțional pentru pasagerul din față).

ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC – control activ al stabilității)

Frânare automată în condiții alunecoase

Pe suprafețe periculoase sau când vehiculul alunecă din cauza unei manevre bruște, frânele se cuplează automat. Pentru a stabiliza mai mult vehiculul, capacitatea motorului este în același timp redusă.

Rămâi în control când frânezi

ABS CU EBD

Space Star are un sistem de frânare anti-blocare pentru patru roți (ABS). Acesta previne blocarea roților în timpul frânării de urgență și ajută șoferul să rămână în control chiar și pe șosele alunecoase. Electronic Brakeforce Distribution (EBD – distribuire electronică a forței de frânare), o funcție suplimentară, distribuie forța de frânare pe toate cele patru roți pentru a îmbunătăți performanțele de frânare.

Rămâi informat despre presiunea din cauciucuri

SISTEM TYRE PRESSURE MONITORING (TPMS – monitorizarea presiunii din pneuri)

Este foarte important să conduci cu presiunea corectă în roți. Cu TPMS, senzorii din sistem măsoară presiunea și temperatura cauciucurilor și trimite datele către o unitate de control. Dacă se constată că presiunea din cauciucuri este mică, se aprinde o lumină de avertizare pe bord.

Space Star

Ce vrei să faci în continuare?