Conducând un Space Star

Să conduci un Space Star este captivant. Apasă pedala de accelerație și vei fi încântat de cât de rapid răspunde mașina la comenzile tale. Pe lângă accelerația sportivă, agilitatea și manevrabilitatea îi permit să își facă drum ușor prin trafic.

MOTOR 1.2L DOHC 12-VALVE MIVEC

Eficiență a combustibilului de top în clasa sa

Space Star are un motor de 1,2 litri, motor cu 12 supape și 3 cilindri în linie DOHC MIVEC. Partea de MIVEC înseamnă Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System (sistemul inovator de control electronic al deschiderii/închiderii supapelor al Mitsubishi ). Înseamnă că obțineți performanțe remarcabile din partea mașinii cu o economie impresionantă a combustibilului. Mai puține opriri pentru alimentare, mai mult timp de călătorie.

DESIGN ARMONIOS SI AERODINAMIC

O formă proiectată pentru economia de combustibil

Caroseria modelului Space Star a fost eficientizată pentru a aluneca lin în mers. Rezistența redusă scade zgomotul produs de vânt și emisiile CO2, în același timp îmbunătățind eficiența combustibilului și stabilitatea la viteză ridicată.

CEA MAI MICĂ RAZĂ DE ÎNTOARCERE DIN CLASA SA

Se strecoară în cele mai strâmte locuri

Cu o rază de virare extrem de mică, de 4,6 metri (una din cele mai bune din clasă), Space Star poate intra pe străduțele strâmte ale orașelor sau pe drumuri de țară. Iar când vine vorba de parcare, acest hatchback se poate strecura în spații în care alte vehicule nu reușesc.

CRUISE CONTROL

Mai relaxat pe distanțe lungi

Cu sistemul Cruise Control, viteza vehiculului tău este menținută automat, fără a fi nevoie să ai piciorul pe accelerație. Acest lucru face călătoriile mai lungi să fie mai relaxate. Pentru a deconecta Cruise Control, apasă pe ambreiaj sau frână.

INDICATOR ECO MODE

Poți deveni un șofer prietenos cu mediul

De câte ori accelerezi într-un mod blând și măsurat, indicatorul ECO se aprinde. Cu cât primești mai multe luminițe, cu atât mai bine te descurci. Asta te ajută să dezvolți deprinderi mai bune în trafic, să reduci costurile cu combustibilul și să contribui la un mediu mai curat.

Space Star

Vrei sa afli mai multe despre aspectul distinctiv al modelului Space Star? Mergi la sectiunea Exterior