Autonomie

Bateria de mare capacitate vă va permite să parcurgeți 45 km în modul pur electric. Adăugați la calcul motorul de 2,4 litri, și autonomia combinată este de peste 640 km. Și cu abilitatea de a capta energia cinetică prin frânarea regenerativă aveți toate beneficiile sistemului electric fără grija de a rămâne fără energie.

Autonomie PHEV

O autonomie mai mare decât orice alt PHEV de pe piață

Relaxați-vă. Aveți un drum plăcut în față. Și temerile legate de autonomie? Se topesc mai repede decât km în oglinda retrovizoare. Priviți cât de departe puteți ajunge cu autonomia totală.

Cu mâna scoasă pe geam din Bucuresti pana la Snagov

Snagov este la 40 km distanță de centrul Bucurestiului. E o zonă fermecătoare pentru plimbări plăcute, posibilități de distracție și de îmbăiere în siguranță pentru copii. La o astfel de distanță se poate face această excursie doar cu o încărcare electrică*.

De la Bucuresti la Timisoara

Autonomia ECLIPSE CROSS PHEV vă permite să parcurgeți acest drum cu ușurință, fără să opriți pentru alimentare *.

Câteva zile de respiro în Iasi

Orașul Iași se află la 400 km distanță de București. Pentru a ajunge acolo și înapoi, trebuie doar să alimentați o dată și să reîncărcați complet*.

*Consumul de combustibil și distanța parcursă EV pot varia în funcție de mediul în care rulează mașina (vreme, trafic, etc.), stilul de condus (stop/start, viteză ridicată, etc.) și folosirea aerului condiționat.

ECLIPSE CROSS PHEV

Pentru a afla cât de ușor este să încărcați Eclipse Cross PHEV, mergeți la secțiunea Încărcare.