Exterior

Noua generație Eclipse Cross PHEV marchează linia întâi a noilor noastre progrese de design. Împingem limitele și nu facem compromisuri legate de calitate, pentru a realiza SUV-ul PHEV perfect.

SUV ATRĂGĂTOR ÎN STIL COUPE

Plutiți pe străzile orașului

Forma de pană sculptată a Eclipse Cross PHEV îi conferă un aspect sportiv, ca un atlet gata de start. 

DYNAMIC SHIELD

O fuziune între protecție și performanțe

Frontul puternic și plin de caracter încorporează DYNAMIC SHIELD, care nu doar contribuie la aspectul distinctiv, dar și apără mai bine pietonii și ocupanții vehiculului.

FORMĂ HEXAGONALĂ SCULPTATĂ

Stabilitate și manevrabilitate îmbunătățite

Dacă priviți noul Mitsubishi Eclipse Cross din spate, veți vedea că are o formă aproape hexagonală. Cu alte cuvinte, se lățește în mijloc și se îngustează în partea de sus. Acest lucru creează un profil mai atrăgător de SUV coupe și conferă modelului Eclipse Cross PHEV aspectul robust și sofisticat.

EMBLEMA PHEV

Arată clar certificările verzi

Noul Eclipse Cross are o emblemă EV în lateral și o emblemă PHEV în partea din spate a vehiculului. S-ar putea să credeți că emblemele nu sunt așa importante, dar ele arată că vă aduceți contribuția la reducerea dependenței de combustibili fosili.

FARURI ȘI LUMINI DE ZI LED

Un drum mai luminat

Din fața, modelul Eclipse Cross are un aspect impresionant. Capota înclinată atrage privirea către luminile de zi LED (DRL), ceea ce conferă mașinii un aspect caracteristic, de felină care e gata de atac. Sub DRL veți găsi mănunchiul de faruri sculptate care adăpostește atât farurile LED cât și lămpile de ceață LED.

TRAPĂ PANORAMICĂ ELECTRICĂ

Nu ratați nimic din peisaj

Trapa panoramică electrică face ca mașina să se simtă mai ușoară și mai spațioasă. Înseamnă și că atunci când sunteți într-o aventură nu veți pierde acele priveliști care îți taie respirația. Există chiar și un parasolar electric încorporat pentru atunci când iese soarele.

CULOARE NOUĂ ALB DIAMANT

Un alb mai adânc, mai satisfăcător

Noul Eclipse Cross PHEV 2021 este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noul Alb Diamant în 4 straturi, cu un finisaj mai lucios.

ECLIPSE CROSS PHEV

Pentru a explora interiorul Eclipse Cross în și mai multe detalii, mergeți la secțiunea Interior