Interior

Fiecare detaliu din Eclipse Cross a fost gândit pentru a vă spori confortul și a vă menține conectat în mod convenabil.

AXA ORIZONTALĂ

Pentru șofer e ca și cum ar sta într-un cockpit

Am creat controalele Eclipse Cross folosindu-ne de un concept de axă orizontală. Acest lucru înseamnă că bordul a fost proiectat astfel încât totul să fie la îndemână. Puteți folosi controalele cu minim de mișcare și cu mai multă concentrare la șosea.

8-INCH SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Rămâneți conectat oriunde vă aflați

Sistemul Smartphone Linked Display Audio vă permite să integrați fără probleme dispozitivul. Conectând  Smartphone-ul la SDA puteți folosi aplicațiile favorite prin comenzi vocale, lăsându-vă să vă concentrați la drum, pentru mai multă siguranță. Puteți folosi cu ușurință hărți, muzică, apeluri, mesaje și altele. SDA vă ajută să faceți intuitiv ceea ce doriți pe smartphone, chiar și pe șosea.

ÎNCĂLZIRE SCAUNE FAȚĂ ȘI SPATE

Încălzirea scaunului pentru dumneavoastră

Dacă vă urcați în mașină într-o dimineață rece sau geroasă, puteți face ca scaunele din față și din spate să devină mai plăcute cu ajutorul încălzitoarelor pentru scaune. Indiferent cât a scăzut mercurul din termometre afară, veți fi mult mai confortabil în interiorul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

ARANJAMENT FLEXIBIL AL SCAUNELOR

Scaun spate cu spătar rabatabil pe 9 nivele

Există suficient spațiu la picioare pentru cinci adulți în Eclipse Cross PHEV. Scaunele din spate au și o funcție de rabatare pe 9 nivele, astfel încât puteți regla scaunul pe poziția preferată pentru o călătorie cu adevărat confortabilă. Puteți glisa scaunele din rândul 2 spre spate pentru și mai mult spațiu la picioare. 

SPAȚIU MARE DE ÎNCĂRCARE

359 litri de spațiu de bagaje

Am făcut ca zona de bagaje să fie cu 10% mai mare față de modelele anterioare Eclipse Cross. Acest lucru înseamnă că acum puteți transporta echivalentul a  trei genți de golf cu diametrul de 9,5 inch sau patru valize cu scaunele din spate pe locul lor. 

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)

Acustică mai bogată în cabină

Sistemul de sunet Mitsubishi a fost dezvoltat cu atenție pentru a oferi un sunet mai bogat, mai plăcut. Am instalat difuzoare în 8 locuri din cabină și am reglat în mod special sunetul pentru acustica interioară. Mai departe a fost de ajutor faptul că difuzoarele din față pentru frecvențe înalte sunt făcute din materiale extrem de rigide din titan și că difuzoarele de pe portiere sunt căptușite cu fibră de sticlă cu vapori de aluminiu. 

ECLIPSE CROSS PHEV

Pentru a afla despre toate tehnologiile de protecție de la bordul Eclipse Cross, mergeți la secțiunea Siguranță