Siguranța

Tehnologia avansată, inclusiv senzori inteligenți care urmăresc împrejurimile și vă avertizează în caz de pericol, ajută Eclipse Cross PHEV să ofere niveluri ridicate de siguranță pe toate planurile.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC – control adaptiv al vitezei de croazieră)

Păstrați distanța de siguranță față de alte vehicule

Păstrează distanța setată între vehiculul dumneavoastră și mașina din față cu ajutorul radarului, pentru mai multă siguranță și liniște sufletească. Util în aglomerația de pe autostradă.

SISTEM FORWARD COLLISION MITIGATION (FCM – atenuarea coliziunii frontale)

Încetinește automat pentru a evita coliziunile

Ca și cum ar fi încă o pereche de ochi pe șosea, FCM monitorizează drumul din față cu ajutorul camerelor și radarului cu laser pentru ca toți să fie în siguranță. Când se detectează o posibilă coliziune frontală, se activează o alarmă sonoră și vehiculul frânează automat pentru a preveni sau reduce daunele cauzate de un impact frontal.  

LANE DEPARTURE WARNING (LDW – avertizare părăsire bandă)

Dacă părăsiți banda, mașina vă va anunța

Această funcție determină activarea unui semnal sonor și afișarea unei avertizări vizuale dacă detectează faptul că vehiculul iese de pe banda sa de mers fără semnalizare.

BLIND SPOT WARNING (BSW – avertizare pentru unghiul mort)

Monitorizează automat unghiurile moarte

Senzorii cu radar din bara de protecție spate detectează vehiculele din unghiurile moarte spate pe ambele părți, pentru siguranța dvs. Printr-o combinație între indicatorul oglinzii de pe portieră și un semnal sonor sunteți avertizat că s-a detectat un obstacol în unghiurile moarte.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA – alertă la traficul din spate)

Senzorii vă ajută să mergeți în marșarier în siguranță

Utilă când mergeți cu spatele pentru a ieși din parcare, această funcție determină pornirea unui semnal sonor și vă arată o avertizare pe afișajul multi-informații dacă senzorii din bara de protecție spate detectează un vehicul care se apropie când sunteți în marșarier.

MONITOR MULTI AROUND

Camerele de la bord fac parcarea ușoară

Parcați în siguranță și convenabil. Camerele montate în partea din față, spate și lateralele vehiculului lucrează împreună pentru a afișa diverse imagini ale vehiculului (inclusiv o imagine  compusă, de sus) pentru a evidenția unghiurile moarte. 

SISTEMUL ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION (UMS – sistemul ultrasonic de atenuarea a accelerării accidentale)

Fără bruscări când parcați

O alarmă sonoră pornește și este afișat un mesaj de avertizare dacă senzorii din față sau din spate detectează un obstacol în apropiere. Puterea motorului pe combustibil este de asemenea controlată dacă accelerați brusc din greșeală.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB – fază lungă automată)

Reglează automat faza farurilor

Țineți mâinile pe volan în timp ce AHB comută automat de pe faza scurtă pe faza lungă în funcție de prezența unui vehicul în față. 

SISTEM 7 AIBAGS SRS

Protecție pentru toți pasagerii din mașină

Airbag-urile frontale, laterale, airbag-urile tip cortină și un airbag pentru genunchi pentru șofer vă protejează în eventualitatea unei coliziuni. 

PROTECȚIE CU CAROSERIA RISE

Absoarbe energia în caz de impact

Performanțele de siguranță în caz de coliziune sunt semnificativ îmbunătățite cu caroseria RISE a lui Mitsubishi Motors, care absoarbe în  mod eficient energia de impact și păstrează integritatea cabinei în cazul unei coliziuni.

HILL START ASSIST (HSA – asistență la pornirea din rampă)

Nu mai alunecă mașina înapoi în rampă

HSA vă ajută să nu rulați înapoi atunci când porniți de pe o pantă abruptă. De asemenea, aplică forță de frânare timp de două secunde după ce eliberați pedala de frână.

ECLIPSE CROSS PHEV

Ce doriți să faceți în continuare?