Masina

Noul ECLIPSE CROSS PHEV oferă manevrabilitate și capacitate de virare impresionante. Acest lucru se datorează unei rigidități ridicate a caroseriei, unui centru de greutate jos și sistemului de motoare electrice 4WD.

MOTOARELE ELECTRICE

Spre deosebire de multe vehicule hibrid, Eclipse Cross PHEV are două motoare electrice. Acest lucru înseamnă că vehiculul poate folosi curent EV mai des, iar dumneavoastră obțineți liniște și confort cu accelerație lină în majoritatea situațiilor de mers.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

Stabilitate remarcabilă

Sistemul avansat de tracțiune integrală full-time numit Super All Wheel Control reglează forța de acționare și frânare pe fiecare roată. Rezultatul este o putere de acționare mai concentrată, viraje mai bune și stabilitate mai bună în toate condițiile de mers. Acest sistem integrat lucrează printr-o combinație de sisteme Active Yaw Control (AYC), Active Stability Control (ASC) și Anti-lock braking (ABS).

Mai multe despre Super All-Wheel Control

Active Yaw Control (AYC – control activ al derivei)

Ținută mai bună pe drum

Active Yaw Control este un sistem unic inventat de noi. Îmbunătățește virarea prin folosirea frânei pentru a distribui în mod optim cuplul pe roțile din stânga și dreapta. Chiar dacă frânați sau accelerați prea tare, încă păstrați controlul.

Active Stability Control (ASC – controlul activ al stabilității)

Stabilitate în toate condițiile

Active Stability Control se folosește de senzori pentru a analiza mișcarea vehiculului și a identifica orice mișcare instabilă. Apoi distribuie automat cuplul și forța de frânare pe roțile stânga sau dreapta pentru a menține stabilitatea.

Anti-lock Braking System (ABS – sistem anti-blocare roți)

Fără frâne blocate

Un sistem anti-blocare roți este destinat prevenirii derapării. Funcționează prin oprirea blocării roților în timpul frânării, astfel încât să rămână permanent în contact cu suprafața de rulare.

SELECTOR CU 5 MODURI DE CONDUS

Tracțiune mai bună când ai nevoie de asta

Puteți îmbunătăți și mai mult tracțiunea off-road a vehiculului Eclipse Cross PHEV cu ajutorul Selectorului de Moduri de Condus. Apăsați-l până apare modul dorit în Afișajul Multi-Informații de pe bord. Alegeți unul din cele 5 moduri: Normal, Snow (zăpadă), Gravel (pietriș), Tarmac și Eco.

MOTOR CU INJECȚIE DIRECTĂ

Receptiv și în același timp economic

Eclipse Cross PHEV are un motor DOHC de 2,4L 16-valve cu 4 cilindri în linie. A fost proiectat pentru a fi mai eficient din punct de vedere al combustibilului: mai bine pentru buzunarul dvs. și pentru mediu.

AFIȘAJ HEAD UP (HUD)

Mai multe moduri de a rămâne informat

Un Afișaj Head Up (HUD) futurist este amplasat pe bord chiar deasupra volanului. Înseamnă că puteți ține ochii pe șosea și puteți vedea totuși notificări importante, precum viteza vehiculului, informații despre navigare și avertizări.

AFIȘAJ MULTI-INFORMAȚII

Alerte văzute imediat

Între vitezometru și tahometru se află un afișaj color LCD Multi-Informații. Acesta ofertă informații legate de pornire, statusul modului de condus și alerte de siguranță. Ca și afișajul Head Up, este amplasat astfel încât să fie urmărit cu mișcări minime ale ochilor șoferului, permițând concentrarea la drum.

SUSPENSIE ACORDATĂ FIN

Manevrare lină, stabilă

Suspensia Eclipse Cross PHEV a fost reglată pentru a oferi manevrabilitate stabilă și lină, fără a face compromisuri la confort.

ECLIPSE CROSS PHEV

Pentru a descoperi mai multe despre aspectul remarcabil al Eclipse Cross PHEV, mergeți la secțiunea Exterior.